VIDEO Doi tineri amendați după scandalul de aseară, din zona Centrului Vechi

Doi tineri au fost amendați în urma scandalului care a avut loc marți seară, în zona Centrului Vechi a municipiului Botoșani. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu, doi polițiști care patrulau în zonă au observat în parcarea unui supermarket conflictul dintre doi tineri.

Au fost identificați doi tineri de 25, respectiv 23 de ani, care au fost conduși la sediul poliției, unde, față de aceștia s-a dispus măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare totală de aproximativ 3.000 lei pentru provocare de scandal și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a declarat Nenișcu.

Reamintim că un scandal la care au asistat și zeci de persoane, în special de etnie romă, a avut loc, marți seară, în zona Centrului Vechi din municipiul Botoșani. O femeie a sunat la 112 pentru a sesiza că în parcarea magazinului Lidl de pe terenul fostei Rapsodia Conf SA mai multe persoane, șapte- opt persoane, provoacă scandal, agresându-se între ele.

La fața locului a ajuns imediat un echipaj de poliție, care a chemat în sprijin alte două echipaje de poliție, dar și unul dintre jandarmi.

În timpul misiunii de aplanare a conflictului, în zona parcării Lidl au ajuns zeci de persoane, în special de etnie romă, care au provocat un scandal uriaș, încercând să se conteste încătușarea tinerilor care erau implicați în scandal.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *