Botoșăneanul dat dispărut de familie a fost găsit. Prin ce a trecut Raj

Botoșăneanul pe Raj, un bărbat de 33 de ani, dat dispărut de familie în urmă cu o săptămână și jumătate, a fost găsit. Tânărul ar fi dormit la Unirii, după ce a fost lăsat de șoferul microbuzului în Gara de Nord, acolo unde ar fi primit o undiță. Nu i s-a părut nimic suspect, asta pentru că spune că urma să îi dea undița următorului șofer de microbuz care trebuia să îl ducă acasă, în Botoșani.

Tânărul spune că nu a intrat în anturaje dubioase cât a stat în Gara de Nord, dar mama lui nu este convinsă și susține că fiul ei este schimbat, căci pare abătut și îngrijorat, potrivit spynews.ro.

Bărbatul declara ieri că a fost jefuit în timp ce dormea pe peron, ca mai apoi să își găsească un loc pe Unirii. Mama lui, în schimb, nu crede această variantă și este convinsă că este ceva la mijloc, ceva ce l-ar pune în pericol pe fiul ei.

Raj susține în continuare că a fost jefuit în Gara de Nord, acolo unde ar fi rămas fără undiță și fără bani. Ar fi găsit, în schimb, actele în portofel. De altfel, bărbatul spune că nu a intrat în anturaje suspecte în această perioadă, asta după ce mama lui l-ar fi întrebat dacă se teme de cineva.

„Am găsit chiar la biserică, unde am mers și am filmat. Am luat-o de la biserică. Da, eu de la biserică am luat-o. Nu mi-a dat-o nimeni, am luat-o de acolo și mai eram. Lângă biserică, puțin mai încolo, erau niște saci unde erau niște lucruri de se fac curat în casă. Am venit cu un rucsac și a rămas acolo (…) Când m-am trezit, nu mai era acolo (n.r undița). Nu am văzut să fie ceva ascuns, a declarat Raj, la Acces Direct.

Raj a ajuns ieri, împreună cu mama lui, acasă, acolo unde îl așteptai trei dintre frați. Femeia susține că băiatul ei este schimbat și pare abătut, așa că, s-a gândit să îl ducă la psiholog. Crede, în continuare, că sunt detalii pe care el i le ascunde și se gândește că poate fi în pericol.

Raj a negat atunci când a fost întrebat dacă sunt lucruri pe care nu i le-ar fi spus mamei și susține că a dormit doar pe peron și la Unirii.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *