O tânără, medic stomatolog, din Botoșani și-a încercat norocul la Master Chef. „Între tine și bucătărie există o relație la distanță…”

O tânără, medic stomatolog, din Botoșani și-a încercat norocul la Master Chef. Andreea Moldovanu este din Botoșani, dar locuiește în Iași. Are 25 de ani și a absolvit Facultate de Medicină Dentară. Tânăra se descrie ca fiind ambițioasă și optimistă, iar familia ei o susține la orice pas, dar recunoaște că uneori poate fi egoistă. Când se gândește la acasă, se gândește la plăcintele mamei ei pe care le face în fiecare duminică.

Printre pasiunile ei se numără canto și pictura. În copilărie a făcut canto, iar acum a început iar să ia lecții. De pictură a fost pasionată tot timpul. Pictează pe orice, în special pe veselă. În dulapul ei vei găsi tot timpul ori haine pictate, ori vase.

La Master Chef, botoșăneanca a pregătit un tort merengue, dar din păcate nu a reușit să îi impresioneze pe chefi cu preparatul său, obținând trei de nu.

„Între tine și bucătărie există o relație la distanță”, i-au spus chefii.

În timp ce chef Dumitrescu i-a reproșat că „nu a bătut zahărul corect”, chef Scărlătescu a spus că este o prezență superbă, are un zâmbet extraordinar, dar pentru gătit primește nu.

 

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *