Ea este femeia din Botoșani moartă în accident, în timp ce mergea la serviciu! „Tot satul o plângem”

Femeia de 52 de ani, care a murit, luni dimineață, în accidentul de la Sulița, era din localitatea Zlătunoaia. Mihaela Irina Pavel mergea spre serviciu când s-a produs nenorocirea. Aceasta avea doi copii, care nu mai au de acum cui spune mamă.

Tot satul o plângem pe Irinuca noastră, așa cum îi spunem noi. Vorbeam cu ea, râdeam cu ea, glumeam cu ea, O femeie… Doamne, chiar nu pot să-mi revin din starea de șoc”, ne-a mărturisit o apropiată a femeii.

Reamintim că un accident tragic a avut loc luni dimineață, pe un drum județean din Botoșani. O femeie a murit, iar un bărbat a fost rănit într-un eveniment rutier în care au fost implicate trei mașini. 

Potrivit polițiștilor, un autoturism condus de un barbat de 35 de ani, in timp ce se deplasa pe DJ 297, dinspre localitatea Sulița înspre Lunca, ar fi pătruns pe contrasens, împrejurare in care intră in alte două autoturisme parcate pe marginea părții carosabile.

În urma impactului au rezultat doua victime, conducătorul auto și un pasager, respectiv o femeie de 52 de ani. Ulterior, aceasta din urmă a decedat.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic valoare rezultată fiind 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Urmareste-ne pe Google News

O angajată a Spitalului Județean Botoșani a murit în urma unui accident nefericit

Este doliu în sănătate după ce o angajată a Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani s-a stins din viață. Este vorba despre Daniela Pușcașu, telefonist, care a murit duminică, în urma unui accident nefericit. Nenorocirea s-a produs chiar în locuința acesteia.

Femeia pregătea mâncare, iar soțul ei a vrut să scoată vișinată din damigeană. Vaporii de la alcool cu flacăra de la aragaz au produs o explozie în bucătărie. A ajuns la o unitate spitalicească din București, unde a primit îngrijiri medicale zile la rând. Medicii au făcut eforturi pentru a o salva, dar, din păcate, organismul său a cedat.

„Astăzi am pierdut o colegă extraordinară, un suflet blând și o persoană deosebită care mi-a fost mereu aproape. După trei săptămâni de suferință, a plecat dintre noi, lăsând în urmă amintiri frumoase și un gol imens în sufletul meu. Îți voi duce dorul, Dana și voi păstra mereu în inimă zâmbetul tău și bunătatea ta. Odihnește-te în pace Dana! Gândurile mele se îndreaptă acum către familia ta, căreia îi doresc multă putere în aceste momente grele”, este mesajul transmis de o colegă a Danielei Pușcașu.

Dana Pușcașu era căsătorită și a lăsat în urmă o minune de fată.

„Astăzi a plecat la ceruri in urma unui accident, mult prea tânăra mea verisoară.  Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace în Împărăția Lui, iar familiei Dumnezeu sa-i dea puterea să treacă peste această mult prea dureroasă suferință”, a transmis o verișoară a acesteia.

Urmareste-ne pe Google News

O femeie din Botoşani, găsită moartă în casă.

O femeie din judeţul Botoşani a fost găsită moartă în casă. Este vorba despre o femeie din localitatea Copălău, care a fost găsită fără suflare chiar de fiica sa. Cazul s-a întâmplat în cursul zilei de duminică.

Botoşăneanca de 53 de ani era căzută în locuinţă sa, fata acesteia sunând de urgenţă la 112. Cadrele medicale ajunse la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

În acest caz, poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea condiţiilor în care s-a produs decesul. Corpul neînsufleţit al femeii a fost ridicat de medicii legişti în vederea efectuării necropsiei.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *