Tânără de 28 de ani, din Botoșani, condamnată pentru că a condus fără permis. A fost pusă la muncă în folosul comunității

O tânără de 28 de ani, din județul Botoșani, a fost condamnată pentru că a condus fără permis. Este vorba despre Ionela Solzariu, cunoscută în mediul online drept Ella Tina, care a fost condamnată cu suspendare și pusă să facă muncă în folosul comunității. Fostă concurentă foarte cunoscută de la emisiunea Puterea Dragostei, dar și pentru faptul că a avut legături cu artistul de manele Jador,  aceasta va trebui să dea socoteală pentru greșeala sa.

Toată povestea a pornit de la un permis fals, pe care bruneta și l-a făcut în Anglia. Potrivit Cancan.ro, în luna noiembrie a anului 2021 a fost oprită de un filtru de poliție în Bacău. Motivul? Gonea cu 102 km/oră în localitate. Acela a fost momentul fatidic pentru brunetă, când autoritățile au descoperit faptul că permisul era contrafăcut. Ne întoarcem în anul curent, când pe brunetă au ajuns-o consecințele acțiunilor sale. Decizia instanței, la Judecătoria Bacău, a fost clară.

„Condamnă pe inculpata S.I.F., la pedeapsa de 1 (un) an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere (…). Condamnă pe inculpata S.I.F. la pedeapsa de 9 (nouă) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals”, conform portal.just.ro.

De asemenea, Ella Tina va fi obligată să frecventeze un program de reintegrare socială. În plus, va trebui și să presteze timp de 60 de zile muncă în folosul comunității în județul Botoșani, în cadrul Primăriei comunei Vorona sau la primăria comunei Corni.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *