Trei posturi scoase la concurs de o primărie din Botoșani, Ce angajează!

Primăria oraşului Ştefăneşti, organizează la sediul său din localitatea Ştefăneşti, concurs  pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale de execuție, vacante în cadrul Compartimentului Tehnic-Întreținere-Pază al Primăriei:

1.muncitor calificat – Zidar, pietrar– cu atribuții de salubrizarea a spațiilor și de îndepărtare a materialelor rezultate din lucrări de construcții, demolări, intervenții edilitare de orice natura – post contractual de execuție pe perioadă nedeterminată

2. muncitor necalificat – cu atribuții în salubrizarea spațiilor verzi – grad II – post contractual de execuție, pe perioadă nedeterminată

3. muncitor necalificat – cu atribuții exploatare și intreținere utilaje – grad II – post contractual de execuție, pe perioadă nedeterminată

Condiții specifice pentru ocuparea posturilor contractuale de execuție, vacante, în cadrul Compartimentului Tehnic-Întreținere-Pază al Primăriei oraşului Ştefăneşti:
1. muncitor calificat – Zidar, pietrar, studii generale/medii; să dețină certificat de calificare / diplomă de absolvire în domeniul tehnic: Zidar, pietrar, tencuitor; vechimea în muncă și/sau specialitate: minimum 3 ani și 6 luni.

Pentru muncitor necalificat – cu atribuții în salubrizarea spațiilor verzi – grad II; studii generale/medii; vechimea în muncă și/sau specialitate: minimum 6 luni.

Pentru muncitor necalificat – cu atribuții exploatare și întreținere utilaje – grad II, studii generale/medii; vechimea în muncă și/sau specialitate: minimum 6 luni.

Data limită de depunere a dosarelor de înscrierea este 2 octombrie, proba scrisă se va desfășura în 10 octombrie, proba interviu se va desfășura în 14 octombrie.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *