Sînziana Secrieru, despre plecările din PNL: Dacă vii strict pentru că te regăsești în doctrina liberală e normal să rămâi. Dacă vii cu alte interese pleci

Șefa organizației municipale a PNL Botoșani, Sînziana Secrieru, a vorbit, vineri, în cadrul unei conferințe de presă despre plecările din cadrul organizației pe care o conduce, dar și din partid. Potrivit acesteia, mulți dintre cei care au făcut un pas în spate în campania electorală vor reveni pe baricade din ianuarie.

„Discuțiile cu fiecare membru în parte, pentru că suntem într-o perioadă foarte scurtă, avem pre-campanie și campanie, și avem nevoie de disponibilitate de timp, discuțiile cu membrii au fost cât de mult timp pot aloca ei acestei campanii. Inițial, au fost mai mulți doritori, dar pentru că programul era foarte încărcat, adică în fiecare zi aproape trebuia să ne adunăm, să putem pune la punct mai multe lucruri, au fost vreo șase persoane care au ales să se retragă momentan și să revină după campania electorală, când vom face lucrurile mai pe așezat”, a declarat Secrieru.

Printre cei care au ales să se retragă din PNL se numără și omul de afaceri Cristian Alexuc, care, în urma bătăii primite de fiul său în zona Centrului Istoric, a ales să lupte pentru siguranța Botoșaniului prin intermediul unui ONG și să nu amestece politica.

„Au fost două demisii, a domnului Cristi Alexuc, care în urma conflictului pe care l-a avut, cu copilul, a ales să meargă pe un proiect separat, și am înțeles și de ce. Ca părinte, înțeleg acest lucru și nu mai putea să își dedice timpul politicii. Am mai avut o demisie care, tot din niște probleme personale, doar că demisia a fost pe Biroul Politic Local extrem de elegantă și cu mulțumiri la adresa noastră, că se retrage pentru că nu mai poate să facă față, pentru ca ulterior să iasă pe Facebook cu un altfel de mesaj. Nu am înțeles de ce a apelat la acest stil de a pleca. Pierderi sunt, da, sunt câteva persoane pentru care îmi pare rău, dar care vor reveni din ianuarie”, spune Secrieru.

Biroul Politic Municipal al PNL are în prezent 49 de membri. Referitor la faptul că au fost persoane care au ales să renunțe la PNL după plecarea fostului lider din PNL, Cătălin Flutur, Secrieru a declarat că doar cei care au venit în partid cu alte interese au ales să plece.

„Depinde cu ce interese vii aici. Dacă vii strict pentru că te regăsești în doctrina liberală e normal să rămâi. Dacă vii cu alte interese pleci”, a punctat Secrieru.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

One thought on “Sînziana Secrieru, despre plecările din PNL: Dacă vii strict pentru că te regăsești în doctrina liberală e normal să rămâi. Dacă vii cu alte interese pleci

  1. Se pare ca la PNL le prisosesc membrii! Pentru care doctrina liberala sa ramai, pentru ca nu exista asa ceva, iar pentru alte interese au rămas alții! S-a schimbat o ,,gasca” cu alta și cei din vechiul PDL, au fost înlăturați în totalitate din posturile de conducere și cei aleși locali! Dacă asta constitue democrație liberala, va prezic un viitor sumbru! Probabil PSD-ul o sa va ,,infieze” Drum bun PNL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *