FOTO Constructorul de la Colegiul Mihai Eminescu Botoșani avansează un termen realist când elevii se vor putea întoarce în liceu

Constructorul de la Colegiul Național Mihai Eminescu (CNME) Botoșani a avansat, joi, un termen realist când elevii se vor putea întoarce în liceu. Patronul societății comerciale Sud Est Construct SRL, cea care a câștigat licitația pentru reabilitarea CNME prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), susține că unul dintre corpurile liceului, respectiv Corpul B, va fi finalizat cel mai probabil în jurul datei de 7-8 octombrie.

Corpul are 21 de clase, în care vor putea învăța, în schimburi, toți elevii de la CNME. George Turcu susține că lucrarea este în termen, iar datele avansate de reprezentanții administrației locale au fost nerealiste.

„În momentul de față se lucrează la montajul parchetului și al gresiei. Lucrările sunt la ultimele finisaje. Termenul de execuție, inclusiv pentru acest corp, a fost de 12 luni. Noi suntem la cinci luni, din cele 12, deci suntem defazați cu șase luni”, a afirma Turcu.

Omul de afaceri din Botoșani susține că lucrările au avansat rapid, deși Primăria are întârzieri uriașe la plata facturilor. Potrivit acestuia, facturile restante depășesc 7,5 milioane de lei.

Urmareste-ne pe Google News

 

One thought on “FOTO Constructorul de la Colegiul Mihai Eminescu Botoșani avansează un termen realist când elevii se vor putea întoarce în liceu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *