Liviu Ciobotariu, înaintea meciului cu Gloria Buzău: Va trebui să jucăm acest joc cu inima, să fim bărbați, pentru că jucăm acasă. Mesajul transmis suporterilor!

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani,  a declarat, înaintea partidei cu Gloria Buzău, că jucătorii vor trebui să joace cu inima pentru a lua cele trei puncte acasă.

Ciobotariu a declarat că echipa este conștientă de rezultatele negative pe care le-a avut până acum, însă a făcut un apel la suporteri să sprijine echipa și să vină la meciul de vineri, pentru a o încuraja.

Venim după o serie neagră de rezultate pe care nu ni le-am dorit, nu le-am anticipat. Suntem conștienți că ne așteaptă un examen important, un meci care pe care. Aș vrea să transmit un mesaj oamenilor care sunt alături de această echipă, și aici mă refer la suporteri, la conducerea clubului, la oamenii care iubesc această echipă FC Botoșani, și să le transmitem că suntem conștienți de rezultatele negative pe care le-am prestat până acum, însă mi-aș dori ca toată lumea să rămână pozitivă, să ne sprijine, mai ales că jucăm acasă un meci foarte important. Avem nevoie de aportul și de suportul oamenilor care vin la stadion. Jucând acasă, pentru noi este un joc foarte, foarte important. Va trebui să jucăm cu inima acest joc, pentru că, chiar dacă în ultimele jocuri am arătat o prestație așa cât de cât satisfăcătoare, și aici nu mă refer la rezultate, pentru că am pierdut jocurile, dar prestația noastră pe alocuri a fost încurajatoare, adică avem potențial, putem să obținem rezultate, așa că va trebui să jucăm acest joc cu inima, să fim bărbați, pentru că jucăm acasă și avem nevoie de aceste trei puncte. Avem nevoie de victorie și pentru moral, care a scăzut în ultima perioadă, și pentru moralul jucătorilor, pentru că și ei sunt conștienți că ne aflăm într-o situație delicată din care trebuie să ieșim. Să ieșim din această perioadă grea pentru noi, pentru că nu este ușor să pierzi trei jocuri la rând, Și noi suntem afectați, foarte afectați de acest aspect, însă trebuie să privim cu optimism și să intrăm cu mult curaj, cu multă încredere, pentru că am demonstrat în multe rânduri că se poate Așa că eu am mare încredere în jucătorii mei, sunt convins că și ei sunt pregătiți și mental, și fizic, și tactic pentru acest joc și trebuie să ne luptăm până la ultima picătură de energie. În primul rând, să luăm punctele, iar în al doilea rând să aducem și o bucurie și oamenilor care cu siguranțp sunt și ei dezamăgiți de rezultate”, a declarat Liviu Ciobotariu.

FC Botoșani- Gloria Buzău se joacă vineri, 20 septembrie, ora 18.00, pe „Municipal” în cadrul rundei a X-a a SuperLigii.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *