Frate și soră din Botoșani, nedespărțiți pe drumul spre cariera militară. „Să nu uiți că sunt doar la un pavilion distanță”

Doi frați din Botoșani au ales să meargă împreună pe drumul spre cariera militară. Elev sergent major Theodora Turcu, de la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, trăiește alături de fratele ei, Tudor Turcu, emoțiile începutului de drum, când, cu pași timizi și ușor temător, învață pasul în cadență.

Tot mai aproape de sfârșitul etapei de licean, Theodora este mândră de reușita fratelui său.

Acum trei ani eram ca tine. La aproape 15 ani, plecată de acasă, exersând alături de colegii mei instrucția de front pentru deschiderea anului școlar. Primii elevi gradați și plutonul cinci mi-au fost norocul, iar primul an de liceu a trecut deodată. Sfârșitul clasei a XI-a a fost momentul în care am realizat că timpul nu ține cu noi, anul IV a venit, iar bobocii de altădată conturează povestea ultimului an de liceu. Astăzi retrăiesc prin tine emoțiile începutului clasei a IX-a. Liceul este acum a doua casă pentru amândoi. Îți doresc să-ți scrii propriul drum, inspirându-te din al meu la nevoie! Să nu uiți că sunt doar la un pavilion distanță!”, i-a transmis Theodora fratelui său.

Urmareste-ne pe Google News

FOTO & VIDEO Localitatea din Botoșani care dispare văzând cu ochii. Jumătate din case au fost abandonate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *