Apel la solidaritate! O primărie din Botoșani a demarat o campanie pentru a strânge ajutoare pentru oamenii afectați de inundații

O primărie din Botoșani a demarat o campanie pentru a strânge ajutoare pentru oamenii afectați de inundații. Reprezentanții Primăriei orașului Bucecea strâng alimente și produse de igienă pentru cei zonele afectate de inundații.

În urma inundațiilor devastatoare din ultimele zile, mulți dintre români se confruntă cu lipsuri majore. Primăria lansează o campanie de colectare de alimente neperisabile și produse esențiale pentru a sprijini comunitățile afectate. Sunt necesare: alimente neperisabile (conserve, orez, paste, făină, zahăr), apă potabilă, produse de igienă personală (săpun, pastă de dinți, hârtie igienică), dar și articole de curățenie.

Locatia pentru adunat produse la Baza sportiva, persoana de contact Dinu Duta ( telefon 0747899574 ) sau Marin Ursu (telefon 0740897289). Programul de colectare este de la 8:00 – 16:00 pana vineri inclusiv.

Vă mulțumesc anticipat celor care vor dori sa ajute pe cei aflati in nevoie in aceste momente! Nu are importanta cantitatea care o doneaza cineva, poate sa fie 1 sticla de ulei sau 1 bax, important e sa se implice mai multi sa avem ce duce. Împreună, putem face o diferență”, a precizat primarul Angel Gheorghiu.

Urmareste-ne pe Google News

FOTO & VIDEO Localitatea din Botoșani care dispare văzând cu ochii. Jumătate din case au fost abandonate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *