Spitalul municipal Dorohoi face angajări. Două posturi scoase la concurs

Spitalul municipal Dorohoi face angajări în perioada imediat următoare. Unitatea spitalicească a scos la concurs un post de asistent medical generalist, cu PL, grad profesional debutant la Sectia Pediatrie, perioadă nedeterminată.

Conditii de studii: diploma de scoala sanitara postliceala sau echivalenta  sau diploma de studii postliceale prin echivalare conform Hotararii Guvernului nr.797/1997 privind echivalarea studiilor absolventilor liceelor sanitare, promotiile 1976 – 1994 inclusiv cu nivelul studiilor postliceale sanitare, certificat de membru OAMGMAMR – asistent medical generalist, insotit de aviz de libera practica si asigurare de malpraxis, fără vehime in munca.

Dosarele de concurs se depun până la data de 30 septembrie, pe 8 octombrie are loc proba scrisă, pe 11 octombrie proba practică, iar pe 16 octombrie interviul.

De asemenea, Spitalul Dorohoi a mai scos la concurs un post de asistent medical generalist, cu PL, grad profesional debutant la Sectia ATI, durata
determinată.

Condiţiile specifice de participare la concurs: minim 6 luni experienta profesionala. Conditii de studii: diploma de scoala sanitara postliceala sau echivalenta sau diploma de studii postliceale prin echivalare conform Hotararii Guvernului nr.797/1997 privind echivalarea studiilor absolventilor liceelor sanitare, promotiile 1976 – 1994 inclusiv cu nivelul studiilor postliceale sanitare, certificat de membru OAMGMAMR – asistent medical generalist, insotit de aviz de libera practica si asigurare de malpraxis. Nu necesita vechime in munca.

Dosarele de concurs se depun până la data de 23 septembrie, pe 30 septembrie are loc proba scrisă, pe 3 octombrie proba practică, iar pe 8 octombrie interviul.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *