Tânăra din Botoșani, vacanță de 10.000 euro în Vietnam, alături de iubit

Francisca și Tj Miles au avut parte de experiențe inedite în Vietnam! Și-au petrecut acolo trei săptămâni și au cheltuit în total 10.000 euro! Cei doi au vorbit despre cultura din Vietnam și locurile frumoase pe care le-au vizitat la Vacanță de vedetă!

În emisiunea Vacanță de vedetă, prezentată de Laura Cosoi, Tj Miles și Francesca povestit că au călătorit mult și s-au întors cu experiențe inedite dintr-un loc care i-a fascinat: Vietnam.

Cei doi au petrecut trei săptămâni în Vietnam, timp în care au vizitat o mulțime de locuri, au degustat preparate tradiționale și au experimentat viața într-un loc cu totul diferit față de cultura din România.

Au fost surprinși de prețurile mici de acolo, atât la mâncare, transport, cât și la serviciile de înfrumusețare. Tj Miles și Francisca au trăit experiența unor localnici în Vietnam și au încercat să se familiarizeze din ce în ce mai mult cu viața oamenilor de acolo.

Așadar, au dormit chiar și în căsuțe tradiționale, s-au transportat cu scuterul, pentru care au plătit doar 2 dolari pe zi, și au fost fascinați de ce au văzut. Francisca a mărturisit că a mâncat cel mai bun orez, în timp ce Tj Miles a gustat vin de șarpe și a rămas impresionat.

”Am fost în Bali, am fost în Thailanda, și nu am vrut să ne întoarcem unde am fost deja de două ori. Ne-am gândit să găsim o destinație nouă și era și timpul ploios. Nu aveam foarte multe opțiuni. Francesca a găsit Phu Quoc. (…) Nouă ne place aventura, ne place să mergem în destinații unde nu merge toată lumea, să fim cu turiștii cot la cot. Am găsit Phu Quoc și eram singur pe stradă.Noi suntem genul de oameni să închriem un scuter, eu o pun în spate și o duc peste tot”, a declarat Tj Miles, în Vacanță de vedetă.

Ce le-a plăcut celor doi în Phu Quoc

Phu Quoc le-a dat ocazia lui Tj Miles și Franciscăi să viziteze o mulțime de locuri diferite, foarte aproape una de cealaltă. Francisca a declarat că a observat un contrast mare între toate regiunile de acolo. În timp ce un loc era gol și nepopulat, altul era plin de turiști.

”Eu un contrast între fiecare colțișor. Dacă aici vezi ceva, te întorci și vezi tehnologie, artificii, super curățenie, super lux. Sunt parcă mai multe destinații combinate într-una. De asta aș pitea să spun că m-a impresionat”, a declarat Francisca, potrivit SpyNews

One thought on “Tânăra din Botoșani, vacanță de 10.000 euro în Vietnam, alături de iubit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *