Un instructor auto din Botoşani acuzat de fapte de corupţie. Promitea elevilor săi că îi ajută să ia permisul

scoala soferi, stiri, botosaniUn instructor auto din Botoşani este acuzat de fapte de corupţie. Bărbatul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lână Tribunalul Botoșani pentru trafic de influență, după ce le promitea elevilor săi că îi ajută să ia permisul.

Potrivit anchetatorilor, Vasile Băltuţă este acuzat că pretindea de la cursanți sume de bani cuprinse între 50 și 150 de euro pentru a le facilita obținerea permisului de conducerea. El spunea că are influență la toată lumea pentru obținerea vizei de reședință, a fișei medicale sau a programării la examenul auto. Procurorii susțin că ancheta a dovedit că instructorul auto nu avea influența pe care spunea că o are, nefiind probată relația cu alte persoane care ocupau funcții cheie în sistemul public.

Faptele s-au produs în 2019, iar botoșăneanul a fost trimis în judecată în această săptămână. Dosarul a ajuns pe masa magistraților de la Tribunalul Botoșani.

Urmareste-ne pe Google News

One thought on “Un instructor auto din Botoşani acuzat de fapte de corupţie. Promitea elevilor săi că îi ajută să ia permisul

  1. majoritatea fac promisiuni ca le rezolva !
    daca iau din prima le spun ca au intervenit si au rezolvat.. asa ramane banul la excrocul ca nu il pot numi altfel !
    daca nu ramane banul la el cu promisiunea ca poate urmatoarea data!asa e la majoritatea celor care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *