Noi amenzi pentru Nova Apaserv pentru că nu a reparat străzile după avarii

Societatea Nova Apaserv a primit noi amenzi de la Poliția Locală pentru că nu a reparat străzile după avarii. Au fost verificate, pe 12 septembrie, nu mai puțin de zece amplasamente și au fost aplicate șapte amenzi. Valoarea totală a acestora este de 14.000 lei.

„În conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 255/2021 – Regulamentul privind stabilirea condițiilor pentru eliberarea avizelor de intervenție și Acordurilor Administratorului Drumului, urmărirea și recepția lucrărilorde intervenții la rețelele edilitare de utilități publice pe raza municipiului Botoșani, au fost verificate 10 amplasamente, fiind aplicate 7 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 14.000 lei”, anunță Poliția Locală.

Sancțiunile au fost aplicate pentru nerefacerea provizorie cu macadam sau pavele a carosabilului și trotuarului afectate de lucrările de intervenție și neasigurarea condițiilor normale de trafic pentru pietoni și autovehicule,
în zonele : str. Victoriei, str. Tudor Vladimirescu, str. Calea Națională, dar și pentru nerefacerea definitivă a suprafețelor de carosabil afectate de lucrări de intervenții str. Împărat Traian și str. Calea Națională.

Urmareste-ne pe Google News

Tragedie într-o comună din Botoșani! Un bărbat a murit după ce o mașină a trecut peste el

One thought on “Noi amenzi pentru Nova Apaserv pentru că nu a reparat străzile după avarii

  1. Bună ziua,
    Dar pentru avariile la rețeaua de apă nereparate de o lună de zile cine trebuie amendat : compania, administratorii sau șefii de la primărie și Consiliul județean care se fac că plouă .
    Noi, cetățenii, plătim risipa de apă.
    Aș spune cu respect, dar nu pentru voi ci pentru cei sunt nevoiți să îndure indolența voastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *