FOTO Cum au plătit trei bărbați din Botoșani peste 2.000 lei pentru trei beri

Trei bărbați din județul Botoșani au ajuns să plătească cele mai scumpe beri. Aceștia s-au apucat să consume alcoolil pe domeniul public, iar acest lucru i-a costat.

Cei trei se aflau în zona Centrului Istoric și au fost depistați pe camerele de supraveghere de Poliția Locală, consumând băuturi alcoolice pe domeniul public (Strada 1 Decembrie și Parcarea Luceafărul).

„Pentru fapta lor, polițiștii locali au aplicat sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile legi”, anunță reprezentanții Poliției Locale.

În data de 12 septembrie, polițiștii locali din cadrul Serviciului Dispecerat în colaborare cu cei din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică, au desfășurat o serie de acțiuni în conformitate cu atribuțiile reglementate de Legea nr. 155/2010 – legea Poliției Locale, pe linia respectării prevederilor Legii nr. 61/1991 – pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar faptele constatate și sancționate au fost: tulburarea iniștii publice, consumul de alcool pe domeniul public, etc.

Ca urmare a activităților desfășurate polițiștii locali au constatat un număr de 27 de fapte contravenționale, fiind aplicate sancțiuni în funcție de gravitatea acestora, cuantumul total al amenzilor 2.300 lei.

Urmareste-ne pe Google News

Un bărbat din Botoşani, găsit mort într-o mlaştină. Anchetă a Poliţiei în acest caz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *