FOTO O șuetă ad-hoc le-a adus amenzi unor femei, în Centrul Vechi. Doamnele erau prea zgomotoase

O șuetă ad-hoc le-a adus amenzi unor femei, în Centrul Vechi. Acestea erau prea zgomotoase și au fost sancționate de polițiștii locali.

Totul s-a petrecut joi, 12 septembrie, în Centrul Istoric al municipiului Botoșani. Un grup de femei a fost observat pe una din camerele de supraveghere instalate în zonă, manifestându-se gălăgios, fapt pentru care polițistul local din Dispecerat a îndrumat patrula de ordine publică din aria de responsabilitate pentru a interveni.

„Deoarece tulburau liniștea locatarilor din zonă, polițiștii locali au dispus sancționarea contravențională conform prevederilor Legii nr. 61/1991”, anunță Poliția Locală.

Joi, 12 septembrie, polițiștii locali din cadrul Serviciului Dispecerat în colaborare cu cei din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică, au desfășurat o serie de acțiuni în conformitate cu atribuțiile reglementate de Legea nr. 155/2010 – legea Poliției Locale, pe linia respectării prevederilor Legii nr. 61/1991 – pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar faptele constatate și sancționate au fost: tulburarea
liniștii publice, consumul de alcool pe domeniul public, etc.

Ca urmare a activităților desfășurate polițiștii locali au constatat un număr de 27 de fapte contravenționale, fiind aplicate sancțiuni în funcție de gravitatea acestora, cuantumul total al amenzilor 2.300 lei.

Urmareste-ne pe Google News

De-a dreptul hilar! Ce a făcut o femeie după ce soțul său a anunțat că o părăsește în piața centrală din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *