Președintele CJ Botoșani, către noul prefect: Trebuie să valorificați toată experiența pe care ați acumulat-o în mandatele anterioare, pentru a întări ordinea publică, astfel încât botoșănenii să fie în siguranță pe străzile orașului

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, i-a transmis noul prefect Dan Nechifor, imediat după depunerea jurământului de credință, că este un garant al respectării legii și ordinii publice, iar din această postură să gestioneze așa cum se cuvine situația tensionată din Centrul Vechi al municipiului.

Totodată, Doina Federovici i-a spus lui Nechifor să acționeze cu echilibru și corectitudine la alegerile care urmează, acuzând disfuncționalități în organizarea alegerilor locale, când a fost prefect Sorin Cornilă.

”În contextul ultimelor evenimente din Botoșani trebuie să valorificați toată experiența pe care ați acumulat-o în mandatele anterioare, pentru a întări ordinea publică, astfel încât botoșănenii să fie în siguranță pe străzile orașului iar legea să domnească din nou. Provocările care vă așteaptă sunt numeroase , dar sunt ferm convinsă că aveți resursele necesare să le faceți față. Urmează două rânduri de alegeri importante pentru viitorul nostru, al tuturor, iar așteptările sunt foarte mari de la dvs., mai ales că ați mai gestionat și în mandatele anterioare procese electorale. Va trebui să acționați cu echilibru, corectitudine și discernământ, să eliminați disfuncționalitățile care au apărut la alegerile locale și să aveți în vedere doar binele comun. Județul Botoșani are nevoie de un prefect care să-și cunoască misiunea și să-și știe locul în arhitectura administrativă”, a declarat Doina Federovici.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *