FOTO & VIDEO Noul prefect de Botoșani a depus, astăzi, jurământul. Dan Nechifor: Îmi doresc să nu vă înșel așteptările

Noul prefect al județului Botoșani, Dan Nechifor, a fost învestit, astăzi, în funcție. Acesta a depus jurământul de credință, la eveniment fiind prezenți fostul prefect Sorin Cornilă, președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, subprefecții, dar și directori ai instituțiilor deconcentrate.

Dan Nechifor, care se află la al treilea mandat de prefect, i-a mulțumit public președintelui PNL, Valeriu Iftime,  liberalilor din organizația municipală și organizațiile județene pentru propunerea de a accede în funcția de prefect al județului Botoșani.

”Știu că este un mandat nu neapărat să spunem greu, ci provocator, dar vreau să spun că am avut doi ani și șapte luni de zile în care să mă gândesc ce am greșit, ce am făcut bine, ce nu am făcut bine în cele două mandate. Au fost doua mandate, cel puțin în cele secund, foarte dificil. Știți foarte bine pandemia, nemaivorbind de alegerile din 2016 și 2020. Într-adevăr, alegerile din 2024, cele două tururi, prezidențiale și parlamentare, sunt într-o perioadă destul de dificilă, să spunem, nu neapărat la nivel național, dar complicată, dar sunt convins că împreună cu colegii de la Instituția Prefectului, cu colegii mei din structurile Ministerului Afacerilor Interne împreună cu ceilalți colegi, inclusiv cu colegii din structurile instituțiilor deconcentrate ne vom canaliza și vom reuși să ne organizăm în mod exemplar. Sunt sigur că legea va prima în aceste alegeri. (…) Îmi doresc să nu vă înșel așteptările și promit că voi face tot ce stă în puterile mele pentru binele cetățenilor județului Botoșani”, a  declarat prefectul Dan Nechifor.

Acesta i-a mulțumit lui Sorin Cornilă pentru activitatea depusă la Instituția Prefectului.

”Începând de ieri nu mai sunt prefect al județului Botoșani, în schimb rămân același om de principii. (…) Voi respecta în continuare aceleași valori după care m-am ghidat în tot mandatul pe care l-am avut în cei 2 ani și șapte luni, cu o onoare de a vă reprezenta pe dvs. și pe cetățenii județului Botoșani în fața Guvernului României”, a spus Sorin Cornilă.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *