Dureros! Moartea părintelui Ioan Alupoaiei a îndoliat întregul județ. „Din păcate rugăciunile noastre au fost insuficiente, firave”

Părintele Ioan Alupoaiei s-a stins din viață, joi dimineață, la vârsta de 62 de ani. La biserica Izvorul Tămăduirii a slujit două decenii, iar credincioșii au devenit pentru el o adevărată familie.

Părintele Ioan s-anăscut în data de 5 septembrie 1962 în Botoșani. Este licențiat al Facultății de Teologie „Dumitru Stăniloae” Iași, promoția1998. A fost hirotonit diacon și preot în anul 1998. A fost preot paroh în parohiile Mihălăşeni și Cătămărăşti-Vale. Începând cu data de 1 decembrie 2001 este numit paroh la Parohia Izvorul Tămăduirii.

Acesta a fost căsătorit cu Alupoaiei Eusebia și au avut împreună o fată, Teofana, lumina ochilor săi.

Chiar dacă enoriașii știau că părintele este bolnav, au sperat până în ultimul moment că Dumnezeu le va îngădui să îl mai aibă în preajmă pe cel care le-a fost atâția ani duhovnic și sfătuitor.

Din păcate rugăciunile noastre au fost insuficiente, firave. Dumnezeu a hotărât altfel. Veșnică pomenire din neam în neam. Condoleanțe sincere familiei îndoliate”, a transmis părintele Teodor Ciurariu.

Sute de oameni au transmis mesaje de regret la moartea părintelui, pe  rețelele de socializare. Ită câteva dintre acestea:

„Dumnezeu să-l ierte și odihnească în Lumina!Tare s-a „zbătut”pentru biserica Izvorul Tămăduirii, din cât am văzut și auzit! Un preot luptător, după umila mea părere!”

„Dumnzeu sa l ierte !!!!Un om extraordinar .Sincere condoleante familiei”

„Dumnezeu să-l odihnească și să-l aibă în grijă. A fost un luptător, un mare erou. Doamne ai grijă de sufletului lui!”

„Dumnezeu sa-l ierte! O persoana foarte dedicata si cu multa dragoste pentru vocatia sa! Condoleante sincere pentru dna Eusebia si Teofana!”

„Dumnezeu sa-i aseze sufletul langa cei mai nobili! Un om exceptional, cu un suflet infinit!”

„Dumnezeu sa îl odihnească în liniște și pace!!societatea a pierdut un om valoros!!”

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *