Explozie la Urban Serv Botoșani! Trei angajați au ajuns, cu arsuri, la spital

Trei angajați ai societății Urban Serv au ajuns la spital, joi dimineață, în urma unei explozii care a avut loc într-o hală, la sediul societăţii Urban Serv de pe Bulevardul Mihai Eminescu. Este vorba despre trei bărbați, cu vârste de 50, 58 şi 60 de ani, care au încercat să sudeze un utilaj, dar la un moment dat acesta a explodat. Cei trei botoșăneni au ajuns la spital cu răni și arsuri.

„Un sudor care lucra la repararea unui utilaj, ajutat de alți doi participanți care deserveau utilajul respectiv, din grabă, din păcate vorbim de o eroare umană. Starea lor nu este gravă, din câte ne-am interesat noi, dar vorbim de oameni cu experiență, care, din punctul meu de vedere, nu aveau voie să facă o greșeală de genul acesta. Ei sudau la o autocompactoare și lucrau cu furtune hidraulice. Explozia a fost produsă probabil de uleiul hidraulic”, ne-a declarat directorul Urban Serv, Gabriel Tănase.

Doi dintre angajați au rămas internați în spital, iar al treilea a primit îngrijiri medicale și a plecat acasă. Niciunul nu este în stare gravă. Cazul va ajunge și în atenția celor de la Inspectoratul Teritorial de Muncă întrucât accidentul s-a produs în timpul serviciului.

De asemenea, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu, polițiștii fac cercetări pentru „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.

Urmareste-ne pe Google News

Trist! Unul dintre cei mai iubiți și apreciați preoți din Botoșani s-a stins din viață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *