Bărbat mort după ce un copac a căzut peste el

mort, stiri, politie, botosani, padureUn bărbat a murit după ce un copac a căzut peste el. Tragedia a avut loc miercuri, la Panaci, în județul Suceava. Omul a fasonat un arbore, specia molid, dar a fost surprins și accidentat de către trunchiul acestuia, care s-a rotit în cădere.  Victima a rămas inconștientă și nu a răspuns la manevrele de resuscitare aplicate de către echipajul medical, fiind declarat decesul la fața locului.

Totodată, s-a stabilit faptul că acesta era angajat cu forme legale al unei societăți, care are ca obiect de activitatea exploatarea forestieră și lucrări de tăiere de arbori în parcela de teren împădurit administrată legal de către Ocolul Silvic Broșteni. Lucrările derulate de către societatea comercială erau efectuate în baza autorizației de exploatare emisă de către Ocolul Silvic Broșteni.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”uciderea din culpă”, ”Neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi ”Nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *