Liviu Ciobotariu, antrenorul FC Botoșani: Va trebui să mergem la Sepsi să recuperăm punctele pierdute acasă

Antrenorul principal al FC Botoșani, Liviu Ciobotariu, a declarat, înaintea meciului cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, că își dorește ca echipa sa să câștige cele trei puncte în deplasare. Acesta a spus că meciul va fi unul greu, însă este convins că echipa va arăta bine, iar jucătorii vor fi motivați pentru a câștiga cele trei puncte.

Este un meci foarte important pentru ambele echipe, atât pentru noi, cât și pentru Sepsi. Întâlnim o echipă cu un potențial foarte mare, cu un potențial foarte bun. Chiar dacă în momentul de față trec printr-o perioadă mai puțin fastă pentru ei, sunt convins că vor fi foarte motivați. Întâlnim o echipă care în ultimii patru ani au reușit o performanță, aceea de a câștiga patru trofee, două cupe ale României și două supercupe pentru o echipă care nu are un istoric foarte bogat. Eu știu bine ce înseamnă Sepsi OSK, am fost acolo antrenor, a fost ultima echipă pe care am antrenat-o înainte să vin la Botoșani și cunosc foarte bine potențialul echipei. Va fi un meci greu pentru noi, va trebui să facem un joc perfect, un joc foarte bun, ca să putem să venim cu un rezultat pozitiv de acolo. Este clar că avem nevoie de un rezultat pozitiv, avem nevoie de trei puncte, dar pentru asta trebuie să luptăm să fim mult mai atenți față de jocul pe care l-am pierdut acasă cu Petrolul Ploiești, unde nu vreau să mă reîntorc, Nu am făcut un joc rău, dar rezultatul a fost unul negativ și ne-a afectat atât pe noi, cât și pe suporteri, pe conducerea clubului, Va trebui să mergem la Sepsi să recuperăm punctele pierdute acasă. Suntem pregătiți pentru acest lucru, suntem conștienți de dificultatea jocului, dar sunt convins că echipa va arăta bine și vom fi motivați pentru a câștiga cele trei puncte”, a spus Ciobotariu.

Partida cu Sepsi OSK va avea loc vineri, 13 septembrie, ora 18.00, și se va disputa la Sf. Gheorghe în cadrul rundei a IX-a a SuperLigii.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *