Un profesor din Botoşani este acuzat că ar fi agresat sexual trei eleve. Botoşăneanul va trebui să răspundă pentru faptele sale

Profesorul din Botoșani, acuzat că ar fi agresat sexual trei eleve, a fost trimis în judecată, marţi, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani. Este vorba de profesorul de matematică Gabriel Apetri, care predă la şcoala din satul Costeşti- comuna Răchiţi.

Victimele sale sunt eleve de 13 ani. Elevele au fost atinse în zonele intime de profesor, la finalul cursurilor, după ce acesta le-ar fi cerut să mai rămână.

Polițiștii din Botoșani au fost sesizați, pe 5 aprilie 2022, cu privire la faptul că două minore ar fi fost atinse in zona intimă, de către un profesor, în timp ce se aflau în unitatea de învățământ în care acestea învață. Fetițele de 13 ani, eleve în clasa VII-a, au anunțat părinții imediat, iar aceștia au sesizat poliția. Ulterior, a fost descoperită şi a treia victimă.

Botoşăneanul, care are acum 51 de ani, a fost arestat preventiv la momentul respectiv pentru săvârşirea a trei infracţiuni de „agresiune sexuală„ în formă continuată.

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *