Legătura dintre demisia lui Daniel Câșlariu din CL și bătaia primită de adolescentul de 18 ani, în Centrul Vechi. „Suntem niște marionete”

Liberalul Daniel Câșlariu a anunțat, marți, că demisionează din funcția de consilier local. El a precizat, oficial, că a luat această decizie pentru a se ocupa de cazurile sociale. Neoficial însă, se pare că acesta ar fi recurs la demisie și ca urmare a faptului că este nemulțumit de interdicția pe care membrii PNL, și în special cei din organizația municipală, au primit-o în a-l critica pe șeful Poliției, Tudor Costîn, și de a-l susține pe omul de afaceri Cristian Alexuc al cărui fiu a fost bătut în zona Centrului Vechi.

După ce articolul despre agresiunea din Centrul Vechi a apărut pe BotosaniNews.ro, a iscat un val de reacții, iar oamenii au început să empatizeze cu omul de afaceri Cristian Alexuc. Liberalii au făcut scut alături de acesta și au cerut să se ia măsuri pentru pedepsirea făptașilor. Cristian Alexuc a solicitat demisia șefului IJP Botoșani, iar mai mulți liberali au fost la unison cu el până când au fost anunțați, spun surse din partid, să se abțină de la aceste afirmații.

Interdicția de a-l mai critica pe șeful Poliției a stârnit revoltă în rândul unor liberali, printre care și Daniel Câșlariu.

„Suntem niște marionete, serios acum, suntem buni doar la muncă și băgat bani, părerea noastră nu contează deloc după cum văd. Frumos era să se discute și cu noi, nu doar să se dea ordine. Astea fiind spuse, dragilor, eu mă retrag din grup deoarece timpul nu prea îmi mai permite să fiu prezent la acțiuni și nu vreau să încurc”, a spus Daniel Câșlariu într-un grup al liberalilor.

Reamintim că omul de afaceri Cristian Alexuc a demisionat din PNL în urma agresiunii față de fiul său, în Centrul Istoric și, nemulțumit de măsurile luate de polițiști împotriva agresorilor, a cerut public demisia șefului Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Tudor Costîn.

Urmareste-ne pe Google News

 

3 thoughts on “Legătura dintre demisia lui Daniel Câșlariu din CL și bătaia primită de adolescentul de 18 ani, în Centrul Vechi. „Suntem niște marionete”

  1. da domnule asta e politica !
    nu este pentru oamenii verticali !
    cine sa bagat in politica sau inbogatit din furat banul public !
    calitatile umane sunt sunt dezbracate la intrarte in partid!
    rusine haite politice!

  2. solidaritatea aceasta ar trebui sa fie si pentru suferintele cetatenilor simpli la fel cum este pentru oamenii de afaceri.

  3. de ce nu esti solidar cu saracii batuti si buzunariti de astia din centrul vechi care cum trec prin zona le iau banii bunurile chiar si o umbrele la un pusti?
    solidari voi intre voi cei care faceti bisnis pe bani publici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *