Primăria Botoșani a scos la concurs un post. Vezi condițiile și ce salariu se oferă!

Primăria municipiului Botoșani a scos la concurs un post de consilier achiziţii publice, clasa I, grad superior,  la Serviciul Achiziții Publice. Dosarele de concurs se depun până la data de 30 septembrie, iar proba scrisă are loc pe 16 octombrie.

Se cer studii universitare absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă Domenii de studiu: Ştiinţe inginereşti (Domeniul fundamental), Inginerie electrică, electronică şi telecomunicaţii (Ramura de ştiinţă), Inginerie electrică (Domeniul de licenţă), Ingineria instalaţiilor (Domeniul de licenţă), Inginerie civilă (Domeniul de licenţă), Inginerie mecanică, mecatronică, inginerie industrială şi management (Ramura de ştiinţă), Inginerie mecanică (Domeniul de licenţă), Inginerie şi management (Domeniul de licenţă), Inginerie industrială (Domeniul de licenţă)

Vechimea minimă în specialitatea studiilor: 7 ani. Salariul  brut lunar începe de la 8.222 lei, în funcție de vechimea în muncă.

Urmareste-ne pe Google News

Doi tineri din Botoșani răniți într-un accident rutier. Un tânăr de 22 de ani a intrat cu mașina în motocicleta pe care se aflau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *