Doi tineri din Botoșani răniți într-un accident rutier. Un tânăr de 22 de ani a intrat cu mașina în motocicleta pe care se aflau

Doi tineri din județul Botoșani au fost răniți într-un accident rutier care a avut loc duminică după-amiază, pe raza localității sucevene Grămești. Dănuț T., de 22 de ani, din comuna Vîrfu Cîmpului, județul Botoșani a condus autoturismul Ford Mondeo pe DJ 291A, din direcția Zamostea către Grămești.

La un moment dat a efectuat virajul la stânga, fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune cu motociclu Honda condus de către Andrei C., de 18 ani, din comuna Vîrfu Cîmpului, județul Botoșani din direcția Grămești către Zamostea, avand ca și pasageră pe Veronica B..

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motociclului, care a fost preluat și transportat cu ambulanța la U.P.U Suceava fiind diagnosticat cu „suspect fractură membru superior drept” și rănirea usoara a tinerei, care a fost preluată și transportată cu ambulanța la U.P.U Suceava fiind diagnosticată cu „traumatism prin accident rutier”.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru rezultatul fiind negativ. Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Urmareste-ne pe Google News

Accident cu două mașini din cauza unui șofer din Botoșani. O femeie a ajuns la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *