VIDEO Un bărbat din Botoșani își terorizează vecinii. Adună munți de gunoaie, iar dacă cineva îndrăznește să-i reproșeze ceva devine violent

Un bărbat din Botoșani își terorizează vecinii. Omul adună munți de gunoaie, iar dacă cineva îndrăznește să-i reproșeze ceva devine violent. De nenumărate ori a fost Poliția Locală și i-a dat amenzi, a venit Urban Serv și a ridicat gunoiul colectat, dar nimic nu pare să îl oprească. Ba mai mult decât atât, supărat de sancțiuni, botoșăneanul a început să se răzbune pe vecinii care îi fac reclamație. Așa că a devenit violent cu ei, atât fizic, cât și verbal.

O femeie a ajuns să se plângă de comportamentul vecinului său, dar și de lipsa unor măsuri mai dure luate de autorități chiar în ședința de ATOP de luni.

„Avem un vecin care adună continuu de la gunoi diverse. Am chemat Poliția Locală în doi ani de zile de cel puțin șase ori. Problema… vine Poliția Locală, cheamă Urban Serv-ul, dar el continuă. Dar nu numai că continuă, dar a început să ne agreseze verbal, fizic, pentru că am chemat Poliția Locală, pentru că îndrăznim să îl întrebăm ce face, pentru că îndrăznim să nu fim de acord cu el”, a spus femeia.

Aceasta este nemulțumită că deși a ajuns inclusiv la spital cu leziuni din cauza individului, nici până acum polițiștii nu au luat nicio măsură.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *