O mămică de 26 de ani din Botoșani are nevoie urgent de sânge. Laura abia a născut

O mămică de 26 ani, din Botoșani, are nevoie urgent de sânge. Laura abia a născut, iar starea sa de sănătate este foarte gravă. Printre cei care au ales să o ajute se numără și pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, care au mers să doneze sânge, atât pentru ea, cât și pentru alți oameni care au nevoie de transfuzii.

Cei care vor să doneze sânge pentru tânăra mămică o pot face la Centrul de Transfuzii Sanguine Botoșani.

Prin gestul lor umanitar, pompierii doresc ca oamenii să conștientizeze faptul că o picătură de sânge poate să salveze viața unui om, iar aceasta nu este doar o expresie, ci o realitate pe care foarte multe persoane o trăiesc, la un moment dat în viață. Mereu este nevoie de sânge! Primul pas este curajul de a merge la Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani, de luni până vineri, de la ora 07:30. Acolo veți fi consiliați, veți beneficia de analize de sânge gratuite și, cel mai important, veți putea salva viața unui om!”, transmite printr-un comunicat ISU Botoșani.

Urmareste-ne pe Google News

VIDEO Tatăl adolescentului din Botoșani, bătut de o gașcă de băieți, față în față cu șeful Poliției: Sunteți la curent cu faptul că faptele sunt minimalizate în detrimentul victimelor pentru a îmbunătăți statisticile legate de criminalitate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *