VIDEO Câte infracțiuni au avut loc în Centrul Vechi și în Parcul Tineretului în acest an. Șeful IPJ Botoșani: Nu există găști care să controleze zone din municipiul Botoșani

Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, Tudor Costîn, a arătat, luni, în cadrul ședinței ATOP, câte infracțiuni au avut loc în Centrul Vechi și Parcul Tineretului din municipiul Botoșani, de la începutul acestui an. Datele acestuia vin după cazul care a scandalizat un județ întreg, când un tânăr de 18 ani a fost snopit în bătaie de o gașcă de băieți, în Centrul Vechi.

Astfel, potrivit comisarului șef, în primele opt luni ale acestui an, în Centrul Vechi au fost 16 contravenții la Legea 61 pentru mentinerea ordinii si a linistii publice. În total, au fost la Botoșani 8.838 de contravenții, din care 2.637 la Legea 61.

„Consider că Poliția municipiului Botoșani face tot posibilul să-și facă datoria, cu toate greutățile fiecăruia dintre noi, cu unele deficiențe de personal sau alte asemenea subiecte, dar la momentul de față să existe acele găști care controlează zone din municipiul Botoșani, din punctul meu de vedere nu există nicio zonă în municipiul Botoșani în care poliția să nu intre sau să-i cunoască pe eventualii organizatori sau componenți ai unor astfel de grupuri”, a declarat cms șef Tudor Costîn.

Urmareste-ne pe Google News

One thought on “VIDEO Câte infracțiuni au avut loc în Centrul Vechi și în Parcul Tineretului în acest an. Șeful IPJ Botoșani: Nu există găști care să controleze zone din municipiul Botoșani

  1. unde sunt patrulele de gardieni publici?
    ce salarii au? peste 6000lei nu?
    nu asa era intelegerea sa aiba sectoare si sa fie prezenți 24/24? ca sunt destui de mulți angajați. ăștia dacă văd un scandal schimbă directia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *