FOTO! Pompierii botoșăneni alături de o tânără mamă care abia a născut și care are nevoie de sânge

Pompierii botoșăneni s-au mobilizat, astăzi, din nou, pentru a ajuta o tânără. De data aceasta pentru Laura, o tânără de 26 ani, care abia a născut și are nevoie de sânge.

Apelul a avut un ecou imediat, iar pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani au mers să doneze sânge, atât pentru ea, cât și pentru alți oameni care au nevoie de transfuzii.

Au fost întâmpinați, ca de fiecare dată, de personal medical foarte bine pregătit și dedicat acestei profesii, care le-au oferit toate informațiile necesare înainte de donare.

Acțiunea va continua și mâine.

Prin gestul lor umanitar, pompierii doresc ca oamenii să conștientizeze faptul că o picătură de sânge poate să salveze viața unui om, iar aceasta nu este doar o expresie, ci o realitate pe care foarte multe persoane o trăiesc, la un moment dat în viață. Mereu este nevoie de sânge! Primul pas este curajul de a merge la Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani, de luni până vineri, de la ora 07:30. Acolo veți fi consiliați, veți beneficia de analize de sânge gratuite și, cel mai important, veți putea salva viața unui om!”, transmite printr-un comunicat ISU Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *