Accident teribil de trotinetă la Botoșani. O fetiță de 11 ani, în comă de sâmbătă, adusă la spital duminică, după ce mama a văzut că nu se trezea

Accident teribil de trotinetă la Botoșani. O fetiță de 11 ani a fost transportată în comă la spital, după ce a căzut de pe trotinetă. Evenimentul a avut loc sâmbătă, însă mama a ținut-o pe copilă acasă până duminică, când a sesizat că fetița nu se mai trezea.

Din cauza stării grave în care se afla, medicii botoșăneni a decis transferul la spitalul de specialitate din Suceava.

În cursul zilei de ieri a fost adus un pacient de sex feminin în vârstă de 11 ani de un echipaj de la ambulanță în stare comatoasă, ca urmare a unui accident rutier petrecut în cursul zilei de sâmbătă, fetița căzând de pe o trotineta. A fost investigata clinic și paraclinic, rezultând o importanta hemoragie epidurala parieto-occipito-temporal dreapta și fractura oblica temporo-parietala. A fost în intubata și dirijata către cea mai apropiata clinica de neurochirurgie din Suceava”, a declarat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Botoșani, pacienta era în coma încă de sâmbătă, însă mama s-a sesizat abia a doua zi, când a văzut că fata nu se mai trezea.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *