Cum începe anul școlar la Botoșani: 33 de școli relocate, alte trei vor desfășura orele în trei schimburi. Vezi situația actualizată!

Din cauza lucrărilor de reabilitare, 33 de școli din județul Botoșani, atât din mediul urban, cât și rural, au fost relocate. Alte trei vor desfășura orele în trei schimburi, în noul an școlar.

În majoritatea celor 33 de școli relocate, termenul de finalizare al lucrărilor este anul 2025, unele lucrări urmând a fi finalizate în septembrie 2025, adică la începutul anului școlar viitor.

Tot din cauza lucrărilor de reabilitare, în trei unități de învățământ se va învăța în trei schimburi. Este vorba de Școala nr.10 Botoșani, Școala nr.13 Botoșani și Școala nr.8 ”Elena Rareș” Botoșani.

Aproximativ 59.000 elevi botoșăneni revin, pe 9 septembrie, la școală. Unii dintre aceștia vor începe anul școlar cu activități extrașcolare în cadrul ”Săptămânii verde” și a programului ”Școala altfel.

Inspectoratul Școlar Botoșani a publicat o nouă situație cu școlile relocate și cele care vor învăța în trei schimburi, în anul școlar 2024-2025. Vezi aici situația școlilor relocate!

Urmareste-ne pe Google News

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *