Tatăl tânărului din Botoșani bătut de o gașcă de băieți reacționează virulent după ce șeful Poliției a rămas în funcție. „Nemulțumirile unui oraș întreg sunt considerate detalii neglijabile”

Omul de afaceri Cristian Alexuc, tatăl tânărului de 18 ani care a fost snopit în bătaie de o gașcă de băieți în zona Centrului Vechi, reacționează virulent după ce șeful Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Tudor Costîn, a fost păstrat în funcția de comisar șef.

Nesimțirea aleșilor noștri atinge culmi de neimaginat! Pentru ei, opinia publică nu contează! Nemulțumirile unui oraș întreg sunt considerate detalii neglijabile! Singurele lucruri care contează sunt jocurile lor de culise! Așa ceva nu mai trebuie tolerat! După ce și-a demonstrat incompetența și lipsa de empatie față de problemele botoșănenilor, comisarul-șef Tudor Gheorghe Costîn rămâne împuternicit în funcția de inspector-șef al IPJ Botoșani, în urma unei decizii a conducerii IGP. Mai mult, cu tupeu, s-a înscris la concursul pentru conducerea IPJ, pe care, conform unor surse, îl va și câștiga, fiind susținut politic. Aceasta demonstrează, încă o dată, că politicul continuă să trădeze electoratul! Rușine lor! Le trebuie o lecție! După 34 de ani de dezamăgiri, singura soluție care ne-a rămas este să încurajăm și să susținem oameni de bună-credință să candideze independent! Eu, cel puțin, asta voi face! Partidele care se cred invincibile merită o lecție!”, a scris, pe pagina de facebook, Cristian Alexuc.

Așa cum BotoșaniNews.ro a scris duminică dimineață, șeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean din Botoşani rămâne în funcţie, în baza unei decizii luate de conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române. Comisarul şef Tudor Costîn, a cărui mandat de inspector şef al IPJ Botoşani expiră pe 8 septembrie, a fost împuternicit temporar la conducerea Poliţiei.

Costîn va ocupa funcţia până la desemnarea prin concurs a noului şef al IPJ. De altfel, postul de inspector şef al Poliţiei a fost scos la concurs, iar termenul limită de depunere a dosarelor de candidatură este 9 septembrie.

Potrivit unor informaţii obţinute pe surse, Costîn s-a înscris la concursâul pentru conducerea IPJ, la fel ca adjunctul său, Ioan Aniţei.

În urma scandalului de săptămâna trecută, în urma căruia fiul omului de afaceri Cristian Alexuc a fost agresat cu cruzime de un grup de minori romi în Centrul Vechi, şefului IPJ Botoşani i-a fost cerută demisia.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *