În afara legii, dar cu tupeu! Un șofer din Botoșani, cu permisul reținut, gonea la volanul unui Mercedes și făcea depășiri neregulamentare pe DN17

În afara legii, dar cu tupeu! Un șofer din Botoșani, cu permisul reținut, a fost prins de polițiști în timp ce  gonea cu mașina și făcea depășiri neregulamentare pe DN17.

Un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei, în timp ce se afla în serviciul de patrulare şi control al traficului rutier, sâmbătă, pe DN 17, strada Roșu din municipiul Vatra Dornei, judeţul Suceava, acționând pe linie de viteză și depășiri neregulamentare, a oprit pentru control autoturismul marca Mercedes-Benz , întrucât conducătorul auto a efectuat o depășire neregulamentară.

Autoturismul era condus de Mihail C. din orașul Ștefănești, județul Botoșani.În urma verificării permisului de conducere în bazele de date la care are acces Poliția Română, s-a constatat faptul că acesta are permisul de conducere reținut. Botoșăneanul este cercetat de polițiști.

Urmareste-ne pe Google News

Trist! Un cunoscut artist din Botoșani a murit la 49 de ani. „Eu am transformat meseria în artă”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *