FOTO Incendiu puternic într-un apartament, la Darabani. 18 persoane au ieșit singure din bloc

Un incendiu a izbucnit, noaptea trecută, într-un bloc de pe strada Ștefan Luchian din orașul Darabani. Mai multe bunuri dintr-un apartament, situat la etajul I, au fost cuprinse de flăcări. În momentul producerii evenimentului, în interiorul imobilului erau proprietarii și fiul acestora. Cei trei au încercat să stingă flăcările, dar nu au reușit și au sunat după ajutor, la 112.

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani, cu o autospecială de stingere și o ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.

Când au ajuns echipajele de salvatori, ardeau bunurile dintr-o cameră, cu degajări mari de fum. Până la sosirea forțelor de intervenție, 18 persoane au ieșit singure din bloc.

Pompierii au intervenit rapid, astfel încât flăcările să nu se extindă. Aceștia au acționat și pentru evacuarea fumului din interiorul scării de bloc.

Au ars o canapea, mobilierul și mai multe articole de îmbrăcăminte. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *