Şeful Poliţiei din Botoşani rămâne în funcţie. Decizia luată de conducerea IGPR

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean din Botoşani rămâne în funcţie, în baza unei decizii luate de conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române. Comisarul şef Tudor Costîn, a cărui mandat de inspector şef al IPJ Botoşani expiră pe 8 septembrie, a fost împuternicit temporar la conducerea Poliţiei.

Costîn va ocupa funcţia până la desemnarea prin concurs a noului şef al IPJ. De altfel, postul de inspector şef al Poliţiei a fost scos la concurs, iar termenul limită de depunere a dosarelor de candidatură este 9 septembrie.

Potrivit unor informaţii obţinute pe surse, Costîn s-a înscris la concursâul pentru conducerea IPJ, la fel ca adjunctul său, Ioan Aniţei.

În urma scandalului de săptămâna trecută, în urma căruia fiul omului de afaceri Cristian Alexuc a fost agresat cu cruzime de un grup de minori romi în Centrul Vechi, şefului IPJ Botoşani i-a fost cerută demisia.

Urmareste-ne pe Google News

2 thoughts on “Şeful Poliţiei din Botoşani rămâne în funcţie. Decizia luată de conducerea IGPR

  1. Așa este respectată voința societatății civile. Probabil se impune o acțiune în justiție a cetățenilor care au fost lezați prin critica adusă sau sanctionarea prin vot a celor care au luat această decizie…Poate doar așa se va înțelege că nu este apt să gestioneze situația, ci să o inflameze. Oricum, trebuie să fim pregătiți de alte gogomănii…că de, omu are o gândire „sanătoasă”, odată ce-și pemite aroganța să critice cetățenii că nu dorm și trebuie să se implice pentru ceea ce este plătit…acum vrea să se cocoțeze în fruntea poliției botoșănene…se crede „mare meseriaș”, dar „e la furat”. Nu poliția trebuie să conducă societatea civilă. Aceasta din urmă si-a votat reprezentanții si puterea (chiar și executivă) trebuie să vină în întâmpinarea cetățenilor (chiar și a celor jigniți/ umiliți care au cerut demisia celui care și-a permis). Cât despre scuze…o bătaie de joc…lupu-și schimbă părul…veți vedea ce ne așteaptă…

  2. Politia locala de ce nu patruleaza in zona ?
    este obligatia lor sa aibe oamnei in zona!
    dom primar acesti dulapi nu fac nimic pentru linistea cetatenilor ?
    Politia nationala se ocupa de criminali, hoti . violenta …. paza orasului trebuie facuta de paznici angajati de primar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *