Un cunoscut om de afaceri din Botoșani a demisionat din PNL. Vezi motivul!

Un cunoscut om de afaceri din Botoșani a demisionat din PNL. Este vorba despre patronul Aquaterm, Cristian Alexuc, care a decis să renunțe la politică în urma evenimentului dramatic prin care trece familia sa după ce fiul său a fost bătut crunt de o gașcă de băieți în zona Centrului Vechi al municipiului Botoșani. 

Alexuc susține că a decis să se implice „mai activ pentru a aduce o schimbare reală în comunitatea noastră”, dar nu vrea ca acțiunile sale să fie percepute ca o formă de a face politică.

„Îmi doresc ca durerea noastră, a familiei mele, dar și a multor alte victime neștiute și nedreptățite de sistem, să nu fie în zadar. Pentru a evita orice suspiciune de politizare a acțiunilor mele și din respect față de integritatea organizației, am luat decizia de a mă retrage din Biroul Politic Local, precum și din Partidul Național Liberal. Cred că este un pas necesar pentru a mă asigura că demersurile mele rămân independente și că nu afectează imaginea partidului”, a argumentat Cristian Alexuc.

Omul de afaceri a intrat în PNL în primăvara acestui an.

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *