Preotul din Botoșani, care și-a aniversat ziua de naștere pe patul de spital. Toate rugăciunile enoriașilor se îndreaptă către el

Unul dintre cei mai respectați și apreciați preoti din Botoșani și-a aniversat, joi, 5 septembrie, ziua de naștere pe patul de spital. Părintele Ioan Alupoaie a primit, de ziua sa, nenumărate gânduri de bine din partea enoriașilor cărora le-a fost duhovnic și sfătuitor la nevoie în atâția ani. Toate rugăciunile acestora se îndreaptă către el.

„Cu prilejul aniversării zilei de naștere a Sfinției Voastre, vă adresăm alese urări de sănătate și belșug duhovnicesc, dimpreună cu doriri de ajutor sfânt de la Dumnezeu în activitate pastorală, misionară și socială. Cu frățeasca dragoste în Hristos vă felicităm cu această zi importantă din viața Sfinției Voastre, adresându-vă călduroase urări de tot binele și mult ajutor de la Dumnezeu în lucrarea pe care o desfășurați pe tărâmul duhovnicesc. Ziua de astăzi să vă fie plină de recunoștința și lumină față de darul vieții pe care l-ați primit de la Dăruitorul Ceresc. Anii trăiți să fie ani ai mântuirii și ai sfințirii vieții, căci timpul în care trăim este unul al mântuirii și sfințirii umanității. Ne rugăm Domnului Iisus Hristos, Arhiereul Cel Veșnic, să vă dăruiască în continuare râvnă sfântă pentru Sfânta Taină a preoției și multă credință față de Biserică și credincioșii ei”, transmit reprezentanții bisericii Izvorul Tămăduirii.

Reamintim că îndrăgitul preot din Botoșani se află internat la un spital din Iași. Părintele Ioan Alupoaiei, de la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din municipiul Botoșani, a ajuns pe mâna medicilor, care fac tot posibilul să îl țină în viață. Credincioșii se roagă acum pentru sănătatea acestuia.

„Părintele a fost mereu alături de mine și familia și s-a rugat pentru noi toți, ne-a sfătuit. Acum, trebuie să ne rugăm și noi să îl mai lase Dumnezeu alături de noi că mare nevoie avem”, spune o enoriașă.

În decembrie 2020, părintele Ioan a fost internat la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” (Spitalul de contagioase) cu afecțiuni pulmonare severe. După mai bine de o lună de spitalizare, a urmat tratament la domiciliu, apoi proceduri de recuperare la Clinica Nera din județul Caraș-Severin. Ulterior, starea lui de sănătate a fost mai bună, iar în martie 2021 a slujit Sfânta Liturghie.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *