Mesajul unei foste învățătoare din Botoșani pentru tinerele cadre didactice: Nu mai faceți asta! Ce era la gura unei doamne..

O fostă învățătoare de la Liceul „Nicolae Iorga” din Botoșani a transmis un mesaj pentru tinerele învățătoare de la catedră. Fostul cadru didactic Florentina Dănilă le recomandă învățătoarelor să nu mai posteze pe rețelele de socializare ce flori au primit de la elevii lor. 

Și asta după ce a avut parte de o experiență total neplăcută, în urma căreia și-a dat seama cât înjură un părinte atunci când pregătește un simplu buchet de flori pentru începutul de an școlar.

Un  sfat de la un om care a mâncat pâine de cadru didactic 41 de ani! Nu mai postați pe rețelele de socializare, in prima zi de școală, ce și câte flori primiți! In prima zi de școală am mers și eu cu flori pentru doamna învățătoare, cu peste 50 de ani in urmă. Făcea mama un buchet frumos de flori din grădină ( nu erau florării!) și îl duceam cu drag. Nu am auzit-o niciodată pe mama să bombăne sau să o înjure pe doamna învățătoare. Azi am trecut prin Piața Mare pentru niște cumpărături. Ce era la gura unei doamne, vânzătoare la o tarabă, cu privire la banii pentru florile din prima zi m-a umplut de silă! Da, ăsta este cuvântul: silă! As fi vrut să-i spun ceva, dar m-am abținut. Nu cred că aveam cu cine sa discut civilizat. Ce-o mai judeca pe diriginta copilului: că este singură, nu are bărbat, nu are copii, nu are greutăți…Cum adică să dea ea bani pentru flori?! Doamne! Atâta prostie in jurul nostru și atâta lipsa de bun simț! Dar striga tare, să audă mulți. Un cadru didactic învață toată viața de-i sar ochii. Dă examene peste examene și ajunge sa fie judecat ca și cum ar fi un pușcăriaș de drept comun. Îmi pare rău că trebuie să spun asta. Și mă bucur că, in aceste timpuri, sunt pensionară”, mărturisește învățătoarea pensionară.

Urmareste-ne pe Google News

VIDEO Mama tânărului din Botoșani, care a fost bătut crunt de o gașcă de băieți, mărturisiri cu ochii în lacrimi: Mi-au măcelarit copilul, mi l-au distrus…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *