Băieții care l-au bătut pe tânărul de 18 ani, în zona Centrului Vechi, și-au recunoscut faptele. Ce amenzi au primit părinții acestora

Trei dintre cei 11 minori care au fost identificați în urma agresiunii din zona Centrului Vechi sunt considerați suspecți și și-au recunoscut faptele, a precizat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, Tudor Costîn. 

„Au fost observați la fața locului 16 minori care au participat într-un fel sau altul la acel incident. Dintre cei 16, 11 au fost identificați, iar trei dintre aceștia au calitatea de suspect. Au fost audiați în data de 04.09 la DGASPC, conform procedurii de lucru cu minorii și au recunoscut faptele, iar în data de 12.09 vor fi prezentați la Medicină Legală pentru a se stabili dacă au avut discernământ și se va urma cursul procesual pentru a se stabili dacă se impune o măsură mai aspră”, a declarat șeful IJP Botoșani, Tudor Costîn.

De asemenea, părinții celor 11 minori au fost sancționați contravențional cu o amendă în valoare totală de peste 5.000 lei. O parte dintre tinerii identificați de polițiști au fost cercetați și pentru alte fapte, iar procurorul urmează să stabilească dacă băieții vor fi sau nu reținuți, având în vedere faptul că toți sunt minori.

„Sunt profund afectat și în calitate de părinte de traumele tuturor părților vătămate și a familiilor acestora. Și aș aminti aici cazul dublului omor de la Manoleasa, dispariția lui Ayan sau omorul fetiței de opt ani de la Albești, care au fost gestionate exemplar și care au avut un impact la nivelul întregii țări. Dar cu această ocazie doresc să adresez scuze tânărului agresat la sfârșitul săptămânii trecute în zona centrului Vechi dacă prin expunerea într-un cadru de lucru a elementelor specifice misiunii de poliție au fost generate aprecieri negative”, a spus șeful Poliției Botoșani, Tudor Costîn.

Urmareste-ne pe Google News

VIDEO Mama tânărului din Botoșani, care a fost bătut crunt de o gașcă de băieți, mărturisiri cu ochii în lacrimi: Mi-au măcelarit copilul, mi l-au distrus…

One thought on “Băieții care l-au bătut pe tânărul de 18 ani, în zona Centrului Vechi, și-au recunoscut faptele. Ce amenzi au primit părinții acestora

  1. Domnii acestia este asistati social si nu are bani sa plateste… e frectie la chicior de lemn draga politie si justitie … ei nu are salarii sau loc de munca ca nu se gaseste profilul lor !asa ca e dosr praf in ochii PARINTILOR ! Acesti exemplare vor continua sa umble in gasti ! asediul orasului este facut seara cand intalnesti 10-15 care ocupa tot trotuarul si se si trantesc in tine de nu te feresti !orasul e invadat de clanuri mafiote asistate social!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *