Șeful IPJ Botoșani, despre clipul scandalos realizat de câțiva tineri din Botoșani pe rețelele de socializare. „Este un act artistic probabil. Poliția nu îl poate interzice”

Șeful Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, Tudor Costîn, susține că băieții care au realizat un videoclip cu versuri pline de amenințări, nu pot fi sancționați întrucât forma lor de exprimare poate fi catalogată drept „act artistic”, asemănător celor de la BUG Mafia sau alții.

„Sunt identificați. Din verificările noastre, nu au antecedente penale sau au fost sancționați vreodată. Este un act artistic probabil, în accepțiunea lor, pe care poliția nu îl poate interzice”, a declarat șeful Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Tudor Costîn.

Clipul postat pe o rețea de socializare a scandalizat însă opinia publică în condițiile în care amenințările făcute de tineri vin la scurt timp după ce un tânăr de 18 ani a fost bătut crunt în zona Centrului Vechi din municipiul Botoșani de o gașcă de băieți.

Prin versurile lor tinerii se laudă că nimeni nu le-a venit de hac, reprezintă Centrul Vechi și  dau „cu macete în cap”.

„Reprezint Centrul Vechi și toate străzile. Adunăm toată brigada și vă luăm zilele”, sunt versurile cântecului cu care aceștia au apărut pe rețelele de socializare.

Gestul tinerilor a stârnit numeroase reacții în rândul botoșănenilor, mai ales că în urmă cu câteva zile un tânăr de 18 ani a fost bătut crunt de câțiva minori, chiar în Centrul Istoric al municipiului Botoșani. Chiar dacă au fost identificați de polițiști, tinerii respectivi au scăpat basma curată deoarece sunt minori.

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *