FOTO Unic în Botoșani și în regiunea Moldovei! Echipamente de ultimă generație la tipografia digitală Blu.e-Print

Tipografia digitală Blu.e-Print din Botoșani duce la un nou nivel printul profesional după ce s-a dotat cu prese digitale profesionale de ultimă generație, inclusiv de la Xerox, unul dintre liderii mondiali în domeniul printului digital. Reprezentanții Xerox România au venit, joi, la Botoșani pentru a pune în funcțiune cel mai important și complex echipament al companiei, Xerox IRIDESSE.

Blu.e-Print Botoșani deține al treilea astfel de echipament din țară, capabil să printeze la o rezolutie ultraHD (2400×2400 dpi) și posibilitatea de a imprima culori speciale, cu un motor de imprimare inovator în 6 culori într-o singura trecere, lucru unic pentru Botoșani și regiunea Moldovei.

Software-ul FreeFlow Vision ajută operațiunile din rețea să obțină datele de care au nevoie pentru a îmbunătăți productivitatea și pentru a atinge indicatorii cheie de performanță. Este ușor, automatizat și condus de tabloul de bord, oferind vizibilitate revoluționară asupra eficienței generale a echipamentelor.

Sub sloganul “Be Brilliant”, compania americană anunță că presa de producție Xerox Iridesse este singurul echipament din industria printului digital care poate imprima folosind toner în nuanțe metalizate, CMYK + 2 culori speciale la alegere dintre(auriu, argintiu, alb, alb transparent [echivalentul lacuirii selective] și Pink fluorescent dintr-o singură trecere, oferindu-le furnizorilor de servicii de imprimare un avantaj uriaș pe piața competitivă a imprimării digitale de producție.

De ce să alegi Blu.e-Print

Blu.e-Print pune calitatea pe primul loc și pentru a le oferi clienților cele mai bune servicii de pe piață, reprezentanții societății investesc frecvent în dezvoltare, în echipamente profesionale. Astfel, atunci când clienții apelează la serviciile Blu.e-Print știu că vor primi un produs de calitate, indiferent de suprafața de printare, într-o gamă variată de culori, la o viteză incredibilă și la un preț accesibil.

Calitatea gamei de produse şi servicii puse la dispoziţie clienţilor, precum şi promptitudinea unei echipe experimentate constituie atribute importante ale unei colaborări cu fiecare client în parte.

Tehnologia de tip tipar digital se dezvoltă într-un ritm foarte alert. Astfel, fie că vrei să faci o surpriză pentru cei dragi, să personalizezi diverse obiecte, fie vrei să printezi mape de prezentare, calendare, pliante care să te ajute în proiectele pe care le întreprinzi, te poţi bucura de cele mai bune servicii complete de print într-un singur loc. Oferta generoasă a tipografiei Blu.e-Print creează oportunităţi nenumărate pentru a alege ceea ce se potriveşte cel mai bine brandului tău.

Blu.e-Print este un proiect al societății Tehno Instal Nord SRL Botoșani și reprezintă o viziune europeană asupra zonei de Nord- Est a Moldovei. Tipografia digitală are sediul în municipiul Botoșani, pe strada Piața Revoluției nr. 7 (între CEC Bank și ANAF) într-o locație modernă și accesibilă. Mai multe detalii:  www.Blue -Print.ro.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *