Valeriu Iftime, la mâna primarilor, la alegerile parlamentare. „Va fi o campanie grea. Avem puțini primari, suntem disproporționați ca forță față de PSD”

Liderul PNL Botoșani, Valeriu Iftime, președinte ales al Consiliului Județean Botoșani, susține că va avea mare nevoie de primarii liberali pentru a câștiga alegerile parlamentare. El susține că următoarea campanie electorală va fi foarte grea în condițiile în care PSD are mai mulți primari la nivelul județului.

Declarația acestuia a fost făcută miercuri, în ședința Comitetului de Coordonare Județean a Partidului Național Liberal – Filiala Botoșani.

„Va fi o campanie grea. Am nevoie de fiecare primar în parte și vă rog să vă gândiți la asta. Avem puțini primari, suntem disproporționați ca forță față de PSD. Dacă la județ am câștigat pentru că a fost noutatea și cumva conjunctura m-a ajutat și am fost luminat cu echipa mea de consilieri politici, acolo am învins. Acum va fi mai greu, să știți. Va fi foarte greu dacă nu avem primari, dacă nu avem în fiecare UAT niște oameni care să fie cu adevărat pentru noi”, a spus Iftime.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *