De tot râsul! Un șofer a vrut să dea înapoi când a văzut un echipaj de poliție pe o stradă din Botoșani, însă a fost blocat de o altă autospecială de poliție, neinscripționată, care se afla în spatele său

Un șofer a vrut să dea înapoi când a văzut un echipaj de poliție pe o stradă din Botoșani, însă a fost blocat de o altă autospecială de poliție, neinscripționată, care se afla în spatele său. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, în timp ce se aflau, pe 3 septembrie, în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, pe Calea Națională, au observat un autoturism, al cărui conducător auto, la vederea autospecialei de poliție, a inițiat manevra de mers înapoi, însă a fost blocat de o altă autospecială de poliție, neinscripționată, care se afla în spatele său.

”În urma verificărilor efectuate, a fost satbilită identitatea conducătorului auto, fiimd vorba despre un tânăr, din muicipiul Botoșani. În urma testării cu apartul etilotest, valoarea rezultată a fost de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Urmareste-ne pe Google News

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *