VIDEO Imaginile care au scandalizat Botoșaniul! Câțiva băieți s-au filmat în timp ce amenință cu violența. „Adunăm toată brigada și vă luăm zilele”

Câțiva tineri din Botoșani s-au filmat într-un clip pe o rețea de socializare în timp ce amenință cu acte de violență. Versurile sunt de-a dreptul scandaloase. Imaginile sunt virale pe rețelele de socializare, scandalizând opinia publică.

Prin versurile lor tinerii se laudă că nimeni nu le-a venit de hac, reprezintă Centrul Vechi și  dau „cu macete în cap”.

„Reprezint Centrul Vechi și toate străzile. Adunăm toată brigada și vă luăm zilele”, sunt versurile cântecului cu care aceștia au apărut pe rețelele de socializare.

Gestul tinerilor a stârnit numeroase reacții în rândul botoșănenilor, mai ales că în urmă cu câteva zile un tânăr de 18 ani a fost bătut crunt de câțiva minori, chiar în Centrul Istoric al municipiului Botoșani. Chiar dacă au fost identificați de polițiști, tinerii respectivi au scăpat basma curată deoarece sunt minori.

Urmareste-ne pe Google News

 

4 thoughts on “VIDEO Imaginile care au scandalizat Botoșaniul! Câțiva băieți s-au filmat în timp ce amenință cu violența. „Adunăm toată brigada și vă luăm zilele”

  1. Daca le arunci un leu in mijloc se bat intre ei pentru el si ei canta de macete ! Pe ala cu tricou alb il stiu, trebuie sa imi dea 5 lei !

  2. 😂…ăștia din clipul muzical adună pet-uri și le duc la Profi din Grivița pt a lua 0.50 lei pe ele. Multi dintre ei au încă dinți de lapte
    ( cariați) in guriță și singura mancare din stomacul lor din ziua filmării clipului a fost …cornulețul și păhărelul de lăptic primit GRATIS la școală.
    Vă rog să nu-i mai priviți cu ură ci cu milă, iar când mai mancați in oraș un hot-dog …lăsați o bucățică de cârnat in pungă, că sigur unul din ” protagoniștii clipului” o să-l găsească pe bancă și o să-l infulece cu poftă,.. hap-hap-rap.🤭

  3. Intr-o zi pe inserate, intr-o noapte asa senina
    Un tigan se furisase la romanul in gradina.
    Si-n gradina ce facea?
    Ceapa din pamant smulgea
    Si-ntr-o traista o punea.
    Si cand traista fuse plina
    Hop romanul in gradina.
    „Dara bine mai Tigane, cum, pe unde mi-ai intrat?”
    „Uite draga romanico, vantul, zau, m-a aruncat!”
    „Dar pe ceapa ce pusi mana?”
    „De, sa nu ma ieie vantul!”
    „Dar in traista, mai tigane, ceapa cum bagasi mereu?”
    „Uite, draga romanico, asta m-antrebam si eu!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *