Șeful Inspectoratului Școlar Botoșani vrea sisteme de climatizare în școli: Ați văzut ce temperaturi au fost în această vară

Șeful Inspectoratului Școlar Botoșani, Bogdan Suruciuc, vrea ca școlile să fie dotate cu sisteme de climatizare. El a cerut directorilor de școli să prindă în bugetul pe anul viitor bani pentru aparate de aer condiționat în sălile de clasă, având în vedere temperaturile în creștere.

Un alt aspect pe care trebuie să îl prindeți în bugetul pentru anul viitor îl reprezintă climatizarea unităților de învățământ. Ați văzut ce temperaturi au fost în această vară și cu ce probleme ne-am confruntat în organizarea examenelor naționale. Aici nu vorbim numai de evaluarea națională și de bacalaureat, vorbim și despre titularizare și definitivat. Cerința ministerului este ca dumneavoastră să faceți pași în obținerea de finanțări pentru climatizarea sălilor de curs. Dincolo de un simplu aparat de aer condiționat, trebuie să luați în calcul și modul în care suportă instalația electrică acest consum”,  le-a spus Bogdan Suruciuc directorilor de școli.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *