FOTO Momente speciale pentru unul dintre cei mai tari sportivi din Botoșani. S-a căsătorit cu o fostă canotoare

Momente speciale pentru unul dintre cei mai tari sportivi ai județului Botoșani! Botoșăneanul Mugurel Semciuc, vicecampion olimpic la Tokyo 2020, a spus „Da” pentru o căsnicie frumoasă alături de Iuliana, cea care i-a devenit soție.

Mugurel și Iuliana Mihai, fostă canotoare, s-au căsătorit religios weekend-ul trecut. Alături de ei, în acest moment special, au fost familia, prietenii apropiați și colegii de la canotaj. Împreună, au sărbătorit începutul unei noi și frumoase etape din viață.

Mugurel Semciuc s-a născut pe 24 ianuarie 1988, fiind originar din satul Rogojești, comuna Mihăileni, județul Botoșani.

„Provin dintr-o familie simplă de la  țară, suntem doi frați la părinți, eu fiind cel mai mic. Părinții mei sunt oameni simpli de la țară, muncitori, tata este ucrainean, iar mama provine dintr-un sat cu populație românească, din  Grămești, dar, între timp, a învățat limba ucraineană, așa cum se spune la noi în sat și nu numai la noi. Copil fiind, îmi plăcea mult fotbalul, probabil este  valabil pentru aproape toți copiii. Apoi, după ce am mai crescut  puțin, doream să devin polițist, în mintea mea de copil de la sat se născuse ideea că polițiștii sun oameni ”mari”, de ei ascultă toți. Apoi când am intrat la școală  situația s-a schimbat. A apărut o altă oportunitate de a mă lansa în domeniul sportiv încă de la vârsta de 15 ani. Clasele I-IV le-am făcut  în satul  meu natal, Rogojești, iar V-VIII  la Mihăileni. Din clasa a I am început să învăț limba ucraineană și făceam câte 2 ore pe săptămână, iar din clasa a V-a studiam câte 4 ore pe săptămână limba ucraineană, ca obiect de studiu”, a precizat, într-un interviu, Mugurel Semciuc.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *