Cioban din Botoșani, nenorocit pe viață după o bătaie cruntă. Acum nu mai poate munci să-și întrețină familia. „Nu-și permite să-și cumpere medicamentele, mâncarea”

Foto cu rol ilustrativ

Un bărbat din județul Botoșani, care a mers cu oile la câmp, pentru a avea ce pune pe masă a ajuns să nu mai poată munci deloc. A fost bătut crunt, iar acum atât el, cât și soția trăiesc dintr-un ajutor social de 500 lei pe lună. Bărbatul, din satul Tocileni, a mers pe 19 aprilie și a scos prima dată oile la păscut, după iernat. A fost bătut groaznic de niste sateni care au considerat ca a intrat cu oile pe pasunea lor. Acestia nici nu au stat să discute cu el, ci l-au luat direct la bătaie,

„Aproape l-au omorat. Mi-a spus ca este o minune ca traieste. A fost operat imediat, i-au scos splina si jumatate din ficat. La doar 3 saptamani dupa externare, a ajuns din nou in stare grava la spital si medicii au constat ca au aparut niste chisturi si stomacul este perforat si l-au operat din nou”, spune preoteasa Anamaria Macuc.

Botoșăneanul este disperat pentru că nu are bani să-si cumpere medicamentele.Dintr-un om muncitor, care-si castiga singur painea, a ajuns sa nu aiba bani de medicamente si cele necesare pentru traiul de zi cu zi.

Cei care vor să îl ajute pot oferi bani pentru medicamente, alimente, produse de igienă, lemne pentru foc. Cei care doriti sa-l ajutati il puteti suna la 0757383095 sau daca nu puteti ajunge personal la el, puteti lasa pachetele pentru el la Biserica Pacea, cu rugamintea sa scrieti pe pachete ” Tocileni”.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *