FOTO Omul de afaceri Petrică Berișteanu, condus, astăzi, pe ultimul drum. Slujbă cu șapte preoți la biserica ctitorită de el

Omul de afaceri Petrică Berișteanu, condus, marți, pe ultimul drum. La biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din cartierul ANL Cișmea, ctitorită chiar de el, s-a ținut o slujbă cu șapte preoți, în frunte cu părintele protopop Petru Fercal și Marian Timofte, vicar administrativ al Arhiepiscopiei Iașilor, Mitropolia Moldovei și Bucovinei.

La slujba de înmormântare au participat rude, prieteni, dar și colaboratori ai acestuia.

„Domnul Petrică împreună cu familia s-au implicat esențial, ctitorind această biserică. El pleacă acum cu trupul în pământ, dar cu sufletul se înalță la Dumnezeu, cum vom pleca și noi, fiecare dintre noi, la momentul cuvenit, însă mă gândesc câte suflete se vor mântui în această ctitorie, în această biserică. De câte ori vor fi pomeniți la sfintele daruri, fericiții și pururea pomeniții ctitorii acestui sfânt locaș”, a spus părintele.

Omul de afaceri Petrică Berișteanu, cel care deține un lanț de benzinării, s-a stins pe patul de spital, sâmbătă, la vârsta de 72 de ani. El deținea cel mai mare lanț de benzinării cu capital autohton din Moldova.

Patronul societății comerciale Berișteanu Impex SRL, Petrică Berișteanu, deținea stațiile de carburanți BBB, și a achiziționat în anii trecuți o benzinărie în cartierul Ițcani din Suceava.

Urmareste-ne pe Google News

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *